top of page
  • admin

Torna el cinema a la fresca de Cuidem Cabanyal-Canyamelar!


Et quedes pel barri o a València durant el mes de juliol? Torna el CINEMA A LA FRESCA de Cuidem Cabanyal-Canyamelar per a pensar el barri i la ciutat!


Després d’un any d’absència per culpa del laberint burocràtic en que s’ha convertit l’organització d’activitats a l’espai públic, tornem a oferir-vos quatre propostes per a reflexionar sobre el dret a la ciutat, al barri, a l’habitatge, i les amenaces ben reals que enfrontem: els plans urbanístics rancis i depredadors com el PEC que no escolten les veus del veïnat, o la turistificació i gentrificació, impulsades pels fons d’inversió que maten la identitat del barri, l’economia local i expulsen el veïnat més vulnerable i el substitueixen per turistes i especuladors de l’habitatge d’altes rendes.


Per a pensar en tot això a través del cinema, vos proposem una de terror en clau satírica sobre Venècia i els turistes, una d’animació sobre la gentrificació i l’especulació explicades als xiquets i xiquetes, altra sobre l’impacte de la turistificació sobre un poble mariner (vos sona la història?), i per acabar una distopia plena d’ironia sobre el dret a l’habitatge en un futur pròxim…


Aquestes pel·lis començarem a gaudir-les el pròxim DIJOUS 4 de julio a la NOVA ZONA SANTIAGO (C/ Remonta amb C/ Barraca, entrada per Avinguda Tarongers 44, Cap de França). Quedem allà a les 21h per sopar a la fresca (sopar de pa-i-porta) i comencem les projeccions a les 22:00h.


Molt important: Porta cadira o gandula! (Enguany no en podem proporcionar i el terra no està asfaltat ni enrajolat)


Entrada lliure. Fés còrrer la veu!


Moltes gràcies enguany una altra vegada a la Zona Santiago per acollir-nos a nosaltres i al cinema a la fresca cabanyaler de Cuidem. I a Sistema del Solar pel suport tècnic! 🔥

0 comentarios

תגובות

דירוג של 0 מתוך 5 כוכבים
אין עדיין דירוגים

הוספת דירוג
bottom of page